Логопед

Здравейте,казвам се Пенка Аврамова и съм логопед в ЦСРИДУ “ ЖИВОТ ПОД ДЪГАТА.

Завършила съм специална педагогика в Софийски университет и допълнителна клалификация Логопедия в Институт за усъвършенстване на учители – София. Практикувам тази професия повече от 45 години от които 26 в областта на логопедията. Имам богат и разнообразен опит с деца и възрастни със специални потребности както у нас , така и в чужбина.

В ЦСРИДУ “ ЖИВОТ ПОД ДЪГАТА “, започнах работа преди 8 месеца с идеята да помагам и споделям моят опит натрупан през годините. За мен бе истинско предизвикателство да намеря индивидуален подход към всяко дете , въпреки дългогодишната ми практика.

Няма по голямо удовлетворение от това да виждаш как ден след ден , чрез общуването с децата,научаваш все повече и повече,търсейки най-добрият метод да им се помогне. Истинска радост е да виждаш как детето прогресира ,усмихва се и нараства желанието му да комуникира.

Отданена съм напълно заедно с целият екип на тази благородна кауза, която си заслужава търпението,желанието и всеодайността. Благодаря за дадената ми възможност да бъда с ВАС , да помагам на децата и да ги дарявам със своята любов и лъчезарност.