С благодарност към дарители

Дарителството в България има вековна традиция. Още през Българското Възраждане са строени у нас училища, университети, читалища, болници, с дарения от щедри българи. И днес в полезни каузи се включват хора с добри сърца и съпричастност . В обявената благотворителна кампания за Коледни и Великденски хранителни пакети за игри и подаръци за децата се включиха над 110 учредения, граждани и фирми.

Асоциация „Да съхраним жената“ на специално събитие покани дарителите, за да поднесе Благодарствени адреси и произведения от творчеството на децата. Най- младият дарител е на 22 години, а най-възрастният на 87 години. Със събраните средства се оборудват нови три кабинета по кинезитерапия, музикотерапия и ерготерапия.

Децата с аутизъм от ЦСРИ „Живот под дъгата“ ще имат възможност да посещават занимания по плуване и конна езда с висок терапевтичен ефект.

Специална благодарност заслужиха младите добротворци от организацията на Делфините с президент Анестина Левенова, БИ ЕМ Лейди Клуб, Варна на Майа Атанасова,  добротворческата група на Борислава Христова и Теодор Ставров от платформата „Добрите примери“.